[ noviembre 1, 2021 by Cèlia Egea 0 Comments ]

Participació en l’Espai Professional 2021 – El Taller Coworking

Aquest cap de setmana hem tingut el plaer de poder participar en L’Espai Professional de la fira de la Selva del Camp, un esdeveniment organitzat per El Taller Coworking que té com a finalitat donar a conèixer iniciatives d’emprenedors del nostre territori i, sobretot, ser l’espai on es creïn nexes entre diferents perfils professionals.

Ja és la 8a edició de l’Espai Professional que l’Anna Ollé i en Jordi Massaguer, fundadors d’El Taller Coworking, organitzen i, aquest cop, l’esdeveniment es va inaugurar el dijous dia 28, amb una ponència molt interessant de la mà de Txell Costa en la que vam aprendre sobre màrqueting, lideratge i molt més.

El dissabte 30, WakeUp Agile va compartir escenari amb en Jorge Ríos, d’Etecnic, i la Núria Ríos, d’Espai Factoria, els quals amb les seves ponències, ens van fer veure la importància de les persones dins els projectes empresarials, però sobretot, dins l’emprenedoria. En concret, en Jorge ens va parlar, entre altres coses, sobre la importància de delegar, de formar i poder confiar en l’equip per tal de transmetre l’essència del projecte i d’empoderar als treballadors. La Núria va fer èmfasi en el concepte de comunitat, i no hi havia millor manera per fer-ho que presentant-nos el seu programa d’acompanyament en l’emprenedoria i en projectes empresarials: Masterheart, el qual va iniciar en 2018 i ja ha comptat amb més de 80 noies participant-hi. Us animem a que us informeu sobre què és en el perfil de la Núria.

L’última presentació va ser la de WakeUp Agile, representats pel president de la nostra associació, en Salva García. Gràcies a aquest espai vam poder donar a conèixer a més persones el fi de la nostra associació. Els vam poder ensenyar i fer viure en primera persona què és “això de les metodologies Agile” fent servir la dinàmica de grup “Ball Point Game”, en la que els participants van poder aprendre com es pot arribar a un bon resultat si es fan retrospectives que ens permetin organitzar el treball entre les diferents iteracions.

Finalment vam concloure la sessió amb les paraules de la Gemma Gasulla, secretària territorial de la demarcació de Tarragona a Pimec, que ens encoratjava a seguir amb totes les iniciatives dels presents, que enriqueixen l’esperit emprenedor i empresarial del Camp de Tarragona.

Ens acomiadem animant a tothom a què us apunteu a participar en la 9a Edició de l’Espai Professional, que tindrà lloc a finals d’octubre de 2022, i agraint de nou a El Taller Coworking per voler comptar amb nosaltres en aquesta iniciativa.